The Summit is open for the press to join. For information and to arrange access to the 2016 Oslo Business for Peace Award Ceremony and Summit, please contact:

Bastian Klunde
bastian@businessforpeace.org
Tel: +47 900 95 694


2. og 3. mai, samles norske og internasjonale toppledere til den tiende Oslo Business for Peace Summit.
Presse inviteres til å delta på flere av arrangementene. 

Oslo Business for Peace Summit innbyr til diskusjoner om hvordan næringslivet kan gjenoppbygge tillitsforholdet til sivilsamfunnet, finne tilbake til sin rolle som samfunnets problemløser, og å bistå FN i arbeidet med å nå bærekraftsmålene.


Overlevering av ‘Businessworthy Pledge’

Et av høydepunktene under toppmøtet er offentliggjøring og overlevering av et individuelt og personlig løfte om å opptre forretningsverdig, en “Panama-vaksine”, fra næringslivsledere.

Så langt har vi sikret underskrifter fra bl.a. Svein Richard Brandtzæg, Paul Polman, Elisabeth Grieg, Ratan Tata, Dominic Barton, Anita Kron Traaseth, Anders Dahlvig, Hans Vestberg, Odd Arild Grefstad og Svein Tore Holsether.

De som i dag har skrevet under på løftet har direkte innflytelse over selskaper med 529 milliarder USD i omsetning (over tre norske statsbudsjett), 1.6 millioner ansatte, og 188 milliarder USD i assets under management.

Dette løftet skal overrekkes til Erna Solberg i Oslo mandag 2. mai, og vi inviterer presse til å delta fra klokken 14.00-15.00 (overlevering 14.30). Flere av de som har skrevet under vil være tilstede.

Det vil bli mulighet for individuelle intervjuer etter avtale med statsminister Erna Solberg, representanter for de som har skrevet under løftet, og stiftelsen bak arrangement.


Rundebord

3. mai inviterer vi toppledere til vår rundebordskonferanse. I fjor var rundt 1000 milliarder dollar i assets under management i rommet, i tillegg til ledende sivilsamfunnsorganisasjoner og lederne i FN organisasjoner som UNDP og UNGC.

Rundebordet er på Sentralen i Øvre Slottsgate 3, tirsdag 3. mai fra 09.00-16.00.
Presse inviteres til å delta som observatører under rundebordet, etter avtale.


Prisutdeling

Årets Summit rundes av med en høytidelig og feststemt seremoni i Oslo Rådhus kl. 16.45, hvor nærmere 1000 deltagere vil hedre årets Business for Peace Honourees.

Presse inviteres til seremonien fra klokken 16.45-18.30. Deltagelse krever akkreditering på forhånd.

Det vil også bli mulighet for individuelle intervjuer med årets prisvinnere etter avtale.Hvis du har spørsmål, ønsker å avtale intervjuer, eller vil registrere deg for deltagelse, ta gjerne kontakt med vår presseansvarlige Bastian E. Klunde:
Tlf: +47 900 95 694
bastian@businessforpeace.org